Avoimet työpaikat

Front End Developer, Turku

Haluatko luoda kauniita ja helppokäyttöisiä käyttöliittymiä? Ja kirjoittaa koodia, jota on helppo lukea ja ylläpitää – koodia, jota voi huoletta refaktoroida laajan testikattavuuden ansiosta. Unelmoitko olevasi osa tiimiä, joka haastaa sinut joka päivä kehittymään paremmaksi ohjelmistosuunnittelijaksi kuin olit eilen? Haluatko olla mukana kehittämässä järjestelmiä, joilla on oikeasti merkitystä ja jotka vaikuttavat suomalaisten arkeen päivittäin? Jos vastasit kyllä, hae meille töihin.

Trimico Oy on logistiikka-alan ohjelmisto- ja järjestelmäratkaisujen toimittaja, jolla on vakaa ja luotettava asiakaskunta. Trimico kuuluu Oy Matkahuolto Ab -konserniin ja vastaa muun muassa sen tietojärjestelmäkehityksestä. Tämän lisäksi Trimico kehittää aktiivisesti LogiPlan-tuoteperhettä kuljetusyritysten toiminnanohjaukseen: mm. reittisuunnitteluun, reaaliaikaiseen seurantaan ja laskutukseen.

Haemme kasvavaan tiimiimme ohjelmistosuunnittelijaa front end-painotuksella. Voit olla joko kehittyvä kyky tai osaava konkari. Web-kehitystä teemme pääasiassa single-page application- tyylillä, ja mobiilikehitykseen käytämme hybridi-tekniikoita. Koodaamisen lisäksi pääset osallistumaan arkkitehtuurisuunnitteluun, koodikatselmointeihin sekä yleiseen toiminnan kehittämiseen. Tehtäväkenttää on mahdollista muokata toiveidesi ja osaamisesi mukaan.

Edellytämme:

  • Soveltuvaa koulutusta tai kolmen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Työkokemusta front end-ohjelmoinnista (JavaScript, HTML, CSS)
  • Hyvää suomen kielen taitoa

 

Eduksi katsomme:

  • Osaamisen teknologioista: Angular, React, TypeScript
  • Tuntemuksen aiheista: REST, Android/iOS-mobiilikehitys, hybriditekniikat (Ionic, WebView), DevOps, testiautomaatio
  • Kokemuksen käyttöliittymäsuunnittelusta
  • Back end -osaamisen, Java-osaamisen
  • Linux-osaamisen

 

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä mm. kuluttajasovellusten, toiminnanohjausjärjestelmien, mobiililaitteiden ja integraatioiden parissa. Kehitämme jatkuvasti ohjelmistoprosessejamme ketterämpään ja toimivampaan suuntaan ja tutkimme uusia tapoja sujuvoittaa kehitystä. Käytämme modernia Kanban/Scrum-prosessia automaatiotesteillä, jatkuvalla integraatiolla ja one-click deploymenteillä.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ilman turhaa byrokratiaa, joustavat työajat, itse valitsemasi työvälineet, sekä muita etuja kuten liikunta- ja kulttuurisetelit. Mahdollistamme myös työntekijöiden oman osaamisen kehittämisen: voit esimerkiksi tilata koodauskirjoja ja osallistua koulutuksiin ja tietoiskuihin. Pyrimme pitämään huolta työntekijöiden viihtyvyydestä ja järjestämme työn ohella myös vapaa-ajan toimintaa. Olemme mm. lentäneet kuumailmapallolla, ajelleet panssarivaunuilla, pitäneet peli-iltoja ja osallistuneet Jukolan viestiin. Mitä seuraavaksi keksimmekään, siihen pääset sinäkin vaikuttamaan. Kuvamateriaalia meiningistämme voit katsoa Trimicon Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/Trimico

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kupittaan aseman vieressä.

Jos haluat päästä mukaan, tipauta CV ja hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@trimico.fi. Paikka täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy. Lisätietoja tehtävistä antaa Antti Haapakoski puh. 020 710 5434 / Antti.Haapakoski@trimico.fi.

Lisätiedot

Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@trimico.fi.

Trimicolaiset kertovat

Chao

ohjelmistosuunnittelija

”Aloitin Trimicolla kesätöissä ohjelmistosuunnittelijana vuonna 2014. Nyt olen saanut töiden ohella diplomi-insinöörin opinnot Aalto yliopistosta lähes valmiiksi. Parhaillaan aloitan diplomityötä Trimicossa. Töiden ja opintojen yhdistäminen sujuukin täällä varsin joustavasti ja olen saanut paljon hyvää työkokemusta opintojeni tueksi. Työpaikan sijainti ja kulkuyhteydet ovat minulle myös erittäin tärkeitä yhdistäessäni opiskelun ja työssäkäynnin. Innostava ja avoin työilmapiiri tiimissä ja toimivat uudet työtilat tekevät työnteosta mukavaa. Trimicolla saan itse vaikuttaa eri projekteissa käytettäviin teknologioihin ja projektien toteutukseen. Tämä antaa paljon lisäarvoa ja motivoi parhaisiin ratkaisuihin.”

Malla

projektipäällikkö

”Trimicolla annetaan hyvät edellytykset työn tekemiselle. Pidän siitä, että työtä on koko ajan sopivasti ja saan toimia itsenäisesti. Tiedän, mitä teen, eikä minun tarvitse stressata turhasta. Vastaan projektipäällikkönä useammasta maksu- ja informaatiojärjestelmästä. Työhöni kuuluu määrittelyä, testausta ja projektinhallintaa. Järjestelmät, joista vastaan, ovat aidosti tärkeitä asiakkaiden liiketoiminnalle.”

Erkki

ohjelmistosuunnittelija

"Olen ohjelmistosuunnittelijana Turun yksikössämme. Minut veti Trimicolle työskentely isojen, vaativien järjestelmien parissa, joilta vaaditaan kovaa suorituskykyä ja varmuutta. Trimico on erinomainen työpaikka vastavalmistuneelle, sillä meillä pääsee heti käsiksi moderneihin työmenetelmiin ja -välineisiin. Yhteishenki on todella hyvä ja jokainen pyrkii hoitamaan omat hommansa mahdollisimman hyvin."

Risto

järjestelmäasiantuntija

"Trimicon imu syntyy siitä, että työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja haastavia. Elämme ajan hermolla ja pyrimme käyttämään uusimpia työkaluja. Tällaisessa ympäristössä syntyy helposti uusia oivalluksia. Meillä on töissä hyvää porukkaa. Kenenkään ei tarvitse yksin punnertaa, vaan apua voi aina kysyä siltä, jolta uskoo saavansa parhaiten tietoa. Työnteon pitää tuntua hyvältä. Illanistujaiset ja muu virkistystoiminta ylläpitävät osaltaan yhteishenkeä."