Avoimet työpaikat

Tiiminvetäjä (käyttö- ja tukipalvelut), Vantaa

Ylläpidämme ja tuemme asiakkaidemme palvelin- ja työasemaympäristöjä, sekä toteutamme projektimuotoisia järjestelmäkehityshankkeita. Etsimme tiiminvetäjää vastaamaan sisäisistä ja konsernille tuotettavista infra- ja käyttäjätukipalveluista. Toimit osana ylläpito- ja tukitiimiämme, ja tehtäviisi kuuluvat päivittäisten tukipalvelutehtävien lisäksi myös järjestelmäkehityshankkeiden suunnittelu, aikataulutus ja resursointi yhdessä tiimin jäsenten, alihankkijoiden ja asiakkaan kanssa. Toimintaympäristössä on useampi konesali, toistasataa palvelinta sekä yli 1000 loppukäyttäjää.

Olet etsimämme tekijä, mikäli omaat järjestelmällisen ja periksi antamattoman tavan tehdä työtä. Kykenet myös suunnittelemaan ja dokumentoimaan järjestelmähankkeita. Sinulta löytyy tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi muutaman vuoden ajalta kokemusta IT-järjestelmien tuki-, ylläpito- tai kehitystehtävistä. VMWare- ja Linux-palvelinympäristöt ovat sinulle tuttuja, ja osallistut mielelläsi myös varsinaisiin käyttöpalveluiden arkisiin perustehtäviin. Olet mukava, sosiaalinen ja tulet toimeen asiakasrajapinnassa. Tykkäät tehdä töitä porukassa mutta osaat toimia oma-aloitteisestikin, sinulla on reipas ja innostunut asenne työntekoon etkä pelkää haasteita. Edellytämme myös erinomaista suomen kielen taitoa. Tehtävään sisältyy osallistuminen kiertäviin päivystysvuoroihin.

Meillä pääset mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin viihtyisässä työympäristössä. Ota seuraava askel urallasi ja tule kehittämään IT-tukipalveluja hyvään seuraan!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelon kera viimeistään 20.8.2017 osoitteeseen rekry@trimico.fi. Lisätietoja avoimesta työpaikasta voi kysellä Tommi Lakkoselta, puh. 020 710 5058.

Lisätiedot

Lähetä hakemus 20.08.2017 mennessä osoitteeseen rekry@trimico.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Lakkonen.

Trimicolaiset kertovat

Chao

ohjelmistosuunnittelija

”Aloitin Trimicolla kesätöissä ohjelmistosuunnittelijana vuonna 2014. Nyt olen saanut töiden ohella diplomi-insinöörin opinnot Aalto yliopistosta lähes valmiiksi. Parhaillaan aloitan diplomityötä Trimicossa. Töiden ja opintojen yhdistäminen sujuukin täällä varsin joustavasti ja olen saanut paljon hyvää työkokemusta opintojeni tueksi. Työpaikan sijainti ja kulkuyhteydet ovat minulle myös erittäin tärkeitä yhdistäessäni opiskelun ja työssäkäynnin. Innostava ja avoin työilmapiiri tiimissä ja toimivat uudet työtilat tekevät työnteosta mukavaa. Trimicolla saan itse vaikuttaa eri projekteissa käytettäviin teknologioihin ja projektien toteutukseen. Tämä antaa paljon lisäarvoa ja motivoi parhaisiin ratkaisuihin.”

Malla

projektipäällikkö

”Trimicolla annetaan hyvät edellytykset työn tekemiselle. Pidän siitä, että työtä on koko ajan sopivasti ja saan toimia itsenäisesti. Tiedän, mitä teen, eikä minun tarvitse stressata turhasta. Vastaan projektipäällikkönä useammasta maksu- ja informaatiojärjestelmästä. Työhöni kuuluu määrittelyä, testausta ja projektinhallintaa. Järjestelmät, joista vastaan, ovat aidosti tärkeitä asiakkaiden liiketoiminnalle.”

Erkki

ohjelmistosuunnittelija

"Olen ohjelmistosuunnittelijana Turun yksikössämme. Minut veti Trimicolle työskentely isojen, vaativien järjestelmien parissa, joilta vaaditaan kovaa suorituskykyä ja varmuutta. Trimico on erinomainen työpaikka vastavalmistuneelle, sillä meillä pääsee heti käsiksi moderneihin työmenetelmiin ja -välineisiin. Yhteishenki on todella hyvä ja jokainen pyrkii hoitamaan omat hommansa mahdollisimman hyvin."

Risto

järjestelmäasiantuntija

"Trimicon imu syntyy siitä, että työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja haastavia. Elämme ajan hermolla ja pyrimme käyttämään uusimpia työkaluja. Tällaisessa ympäristössä syntyy helposti uusia oivalluksia. Meillä on töissä hyvää porukkaa. Kenenkään ei tarvitse yksin punnertaa, vaan apua voi aina kysyä siltä, jolta uskoo saavansa parhaiten tietoa. Työnteon pitää tuntua hyvältä. Illanistujaiset ja muu virkistystoiminta ylläpitävät osaltaan yhteishenkeä."