Avoimet työpaikat

Ohjelmistokehittäjä / Software Developer (Java) - Turku

Ohjelmistokehittäjä / Software Developer (Java) – Turku

Haluatko toimia osana tiimiä yrityksessä, jolle on tärkeää sinun taitojesi kehittäminen? Yrityksessä, jossa kehittyminen alasi asiantuntijana on mahdollista? Haluatko kirjoittaa koodia, jota on ilo lukea ja ylläpitää ja jota voi helposti refaktoroida laajan testikattavuuden ansiosta? Entä kehittää järjestelmiä, jotka vaikuttavat suomalaisten arkeen päivittäin? Jos vastasit kyllä, hae meille töihin!

Me olemme Trimico Oy, logistiikka-alan ohjelmisto- ja järjestelmäratkaisujen toimittaja, jolla on vakaa ja luotettava asiakaskunta. Haemme kasvavaan Turun tiimiimme uutta ohjelmistosuunnittelijaa back end -painotuksella. Toimistomme sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien päässä Kupittaan aseman vieressä.

Työtäsi teet viihtyisässä työympäristössä ilman turhaa byrokratiaa; työaikamme ovat joustavat ja pääset itse valitsemaan työvälineesi. Mahdollistamme myös osaamisesi kehittämisen ja pidämme huolta viihtyvyydestäsi myös säännöllisen työajan ulkopuolella. Kuumailmapallolla lentäminen, peli-illat, Helsinki City Run ja muut virkistystapahtumat ovat meille luonteva osa työntekijöiden hyvinvoinnin ylläpitämistä.

Työssäsi tulet tekemään back end -kehitystä pääasiassa Javalla, mutta voit hakea meille, vaikka osaamisesi olisi jostain muusta ohjelmointikielestä. Kohtaat mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä muun muassa toiminnanohjausjärjestelmien, mobiililaitteiden ja integraatioiden parissa. Meillä pääset osallistumaan arkkitehtuurisuunnitteluun ja koodikatselmointeihin ketterässä ympäristössä, jossa tutkimme jatkuvasti uusia tapoja sujuvoittaa kehittämistä. Tehtäväkenttääsi myös räätälöidään toiveidesi ja osaamisesi mukaan.

Me edellytämme:

  • Soveltuvia korkeakouluopintoja tai viiden vuoden työkokemusta olio-ohjelmoinnin parissa, pääasiassa back end -tehtävissä
  • Hyvää suomen kielen taitoa

 

Eduksi katsomme:

  • Osaamisen teknologioista: Spring, Hibernate, Gradle, Selenium
  • Tuntemuksen aiheista: Testiautomaatio, BDD, TDD, DevOps, REST, microservices
  • Tietokantaosaamisen: SQL, NoSQL
  • Linux-osaamisen
  • Front end -osaamisen: AngularJS, Angular

 

Jos haluat kehittyä kanssamme, lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@trimico.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Antti Haapakoski puh. 020 710 5434 / Antti.Haapakoski@trimico.fi. Pidä kuitenkin kiirettä, sillä paikka täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy.

 

Lisätiedot

Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@trimico.fi.

Trimicolaiset kertovat

Chao

ohjelmistosuunnittelija

”Aloitin Trimicolla kesätöissä ohjelmistosuunnittelijana vuonna 2014. Nyt olen saanut töiden ohella diplomi-insinöörin opinnot Aalto yliopistosta lähes valmiiksi. Parhaillaan aloitan diplomityötä Trimicossa. Töiden ja opintojen yhdistäminen sujuukin täällä varsin joustavasti ja olen saanut paljon hyvää työkokemusta opintojeni tueksi. Työpaikan sijainti ja kulkuyhteydet ovat minulle myös erittäin tärkeitä yhdistäessäni opiskelun ja työssäkäynnin. Innostava ja avoin työilmapiiri tiimissä ja toimivat uudet työtilat tekevät työnteosta mukavaa. Trimicolla saan itse vaikuttaa eri projekteissa käytettäviin teknologioihin ja projektien toteutukseen. Tämä antaa paljon lisäarvoa ja motivoi parhaisiin ratkaisuihin.”

Malla

projektipäällikkö

”Trimicolla annetaan hyvät edellytykset työn tekemiselle. Pidän siitä, että työtä on koko ajan sopivasti ja saan toimia itsenäisesti. Tiedän, mitä teen, eikä minun tarvitse stressata turhasta. Vastaan projektipäällikkönä useammasta maksu- ja informaatiojärjestelmästä. Työhöni kuuluu määrittelyä, testausta ja projektinhallintaa. Järjestelmät, joista vastaan, ovat aidosti tärkeitä asiakkaiden liiketoiminnalle.”

Erkki

ohjelmistosuunnittelija

"Olen ohjelmistosuunnittelijana Turun yksikössämme. Minut veti Trimicolle työskentely isojen, vaativien järjestelmien parissa, joilta vaaditaan kovaa suorituskykyä ja varmuutta. Trimico on erinomainen työpaikka vastavalmistuneelle, sillä meillä pääsee heti käsiksi moderneihin työmenetelmiin ja -välineisiin. Yhteishenki on todella hyvä ja jokainen pyrkii hoitamaan omat hommansa mahdollisimman hyvin."

Risto

järjestelmäasiantuntija

"Trimicon imu syntyy siitä, että työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja haastavia. Elämme ajan hermolla ja pyrimme käyttämään uusimpia työkaluja. Tällaisessa ympäristössä syntyy helposti uusia oivalluksia. Meillä on töissä hyvää porukkaa. Kenenkään ei tarvitse yksin punnertaa, vaan apua voi aina kysyä siltä, jolta uskoo saavansa parhaiten tietoa. Työnteon pitää tuntua hyvältä. Illanistujaiset ja muu virkistystoiminta ylläpitävät osaltaan yhteishenkeä."