Avoimet työpaikat

Tekninen palvelupäällikkö (infra- ja käyttäjätukipalvelut)

Trimico Oy on logistiikka-alan ohjelmisto- ja järjestelmäratkaisujen toimittaja. Trimicon palveluksessa työskentelee noin 40 IT-alan asiantuntijaa. Vantaan toimipaikkamme uudet tilat sijaitsevat Aviapoliksessa, aivan juna-aseman vieressä. Yrityksenä olemme osa Oy Matkahuolto Ab -konsernia.

Ylläpidämme ja tuemme asiakkaidemme palvelin- ja työasemaympäristöjä, sekä toteutamme projektimuotoisia järjestelmäkehityshankkeita. Etsimme palvelu-/projektipäällikköä vastaamaan sisäisistä ja konsernille tuotettavista infra- ja käyttäjätukipalveluista. Toimit osana ylläpito- ja tukitiimiämme, ja osallistut monipuolisiin järjestelmäkehityshankkeisiin projektipäällikön roolissa vastaten toteutettavien ratkaisuiden soveltuvuudesta olemassa olevaan infrastruktuuriin, sekä tuotantojärjestelmien korkeasta käytettävyysasteesta.  Vastuullesi tulevat kehityshankkeiden suunnittelu, aikataulutus ja resursointi yhdessä tiimin jäsenten, alihankkijoiden ja asiakkaan kanssa. Toimintaympäristössä on useita konesaleja, toistasataa palvelinta sekä yli 1000 loppukäyttäjää.

Olet etsimämme tekijä, mikäli omaat järjestelmällisen ja periksi antamattoman tavan tehdä työtä. Osaat esittää vaikeatkin tekniset asiat selkokielellä ja kykenet myös ennakkoon suunnittelemaan ja dokumentoimaan tekemisiäsi. Olet valmis tarvittaessa myös osoittamaan tämän hakuprosessin aikana suoritettavalla harjoitustehtävällä. Sinulta löytyy kokemusta IT-järjestelmien tuki-, ylläpito- tai kehitystehtävistä, ja osallistut mielelläsi myös varsinaisiin käyttöpalveluiden arkisempiin perustehtäviin. VMWare- ja Linux-palvelinympäristöt ovat sinulle hyvinkin tuttuja. Olet mukava, sosiaalinen ja tulet toimeen asiakasrajapinnassa. Tykkäät tehdä töitä porukassa mutta osaat toimia oma-aloitteisestikin, sinulla on reipas ja innostunut asenne työntekoon etkä pelkää uusia haasteita. Edellytämme myös erinomaista suomen kielen taitoa. Tehtävään sisältyy osallistuminen päivystysvuoroihin.

Meillä pääset mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin viihtyisässä työympäristössä. Ota seuraava askel urallasi ja tule kehittämään IT-tukipalveluja hyvään seuraan!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelon kera viimeistään 28.2.2017 osoitteeseen rekry@trimico.fi. Lisätietoja avoimesta työpaikasta voi kysellä kehityspäällikkö Tommi Lakkoselta, puh. 020 710 5058.

Avainsanat: Linux, MySQL, VMWare, Windows Server,  Oracle, HPE 3par

Lisätiedot

Lähetä hakemus 28.02.2017 mennessä osoitteeseen rekry@trimico.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tommi.lakkonen@trimico.fi.

Trimicolaiset kertovat

Chao

ohjelmistosuunnittelija

”Aloitin Trimicolla kesätöissä ohjelmistosuunnittelijana vuonna 2014. Nyt olen saanut töiden ohella diplomi-insinöörin opinnot Aalto yliopistosta lähes valmiiksi. Parhaillaan aloitan diplomityötä Trimicossa. Töiden ja opintojen yhdistäminen sujuukin täällä varsin joustavasti ja olen saanut paljon hyvää työkokemusta opintojeni tueksi. Työpaikan sijainti ja kulkuyhteydet ovat minulle myös erittäin tärkeitä yhdistäessäni opiskelun ja työssäkäynnin. Innostava ja avoin työilmapiiri tiimissä ja toimivat uudet työtilat tekevät työnteosta mukavaa. Trimicolla saan itse vaikuttaa eri projekteissa käytettäviin teknologioihin ja projektien toteutukseen. Tämä antaa paljon lisäarvoa ja motivoi parhaisiin ratkaisuihin.”

Malla

projektipäällikkö

”Trimicolla annetaan hyvät edellytykset työn tekemiselle. Pidän siitä, että työtä on koko ajan sopivasti ja saan toimia itsenäisesti. Tiedän, mitä teen, eikä minun tarvitse stressata turhasta. Vastaan projektipäällikkönä useammasta maksu- ja informaatiojärjestelmästä. Työhöni kuuluu määrittelyä, testausta ja projektinhallintaa. Järjestelmät, joista vastaan, ovat aidosti tärkeitä asiakkaiden liiketoiminnalle.”

Erkki

ohjelmistosuunnittelija

"Olen ohjelmistosuunnittelijana Turun yksikössämme. Minut veti Trimicolle työskentely isojen, vaativien järjestelmien parissa, joilta vaaditaan kovaa suorituskykyä ja varmuutta. Trimico on erinomainen työpaikka vastavalmistuneelle, sillä meillä pääsee heti käsiksi moderneihin työmenetelmiin ja -välineisiin. Yhteishenki on todella hyvä ja jokainen pyrkii hoitamaan omat hommansa mahdollisimman hyvin."

Risto

järjestelmäasiantuntija

"Trimicon imu syntyy siitä, että työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja haastavia. Elämme ajan hermolla ja pyrimme käyttämään uusimpia työkaluja. Tällaisessa ympäristössä syntyy helposti uusia oivalluksia. Meillä on töissä hyvää porukkaa. Kenenkään ei tarvitse yksin punnertaa, vaan apua voi aina kysyä siltä, jolta uskoo saavansa parhaiten tietoa. Työnteon pitää tuntua hyvältä. Illanistujaiset ja muu virkistystoiminta ylläpitävät osaltaan yhteishenkeä."