Avoimet työpaikat

Ohjelmistokehittäjä / Software Developer (Java)

Haluatko toimia osana tiimiä yrityksessä, jolle on tärkeää sinun taitojesi kehittäminen? Yrityksessä, jossa kehittyminen alasi asiantuntijana on mahdollista? Haluatko kirjoittaa koodia, jota on ilo lukea ja ylläpitää ja jota voi helposti refaktoroida laajan testikattavuuden ansiosta? Entä kehittää järjestelmiä, jotka vaikuttavat suomalaisten arkeen päivittäin? Jos vastasit kyllä, hae meille töihin!

Me olemme Trimico Oy, logistiikka-alan ohjelmisto- ja järjestelmäratkaisujen toimittaja, jolla on vakaa ja luotettava asiakaskunta. Haemme kasvavaan tiimiimme uutta ohjelmistosuunnittelijaa back end -painotuksella Turkuun. Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Turussa Eurocityssä, Kupittaan rautatieaseman vieressä.

Tarjoamme:

 • Viihtyisän työympäristön ilman turhaa byrokratiaa
 • Joustavat työajat
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi osana monipuolista asiantuntijatiimiä
 • Mahdollisuuden valita itse työvälineesi
 • Mahdollisuuden räätälöidä tehtäväkenttääsi toiveidesi ja osaamisesi mukaan
 • Kattavat työsuhde-edut sekä monipuoliset virkistystapahtumat ympäri vuoden

Työssäsi teet pääasiassa back end -kehitystä Javalla, mutta voit hakea meille, vaikka osaamisesi olisi jostain muusta ohjelmointikielestä. Kohtaat mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä muun muassa toiminnanohjausjärjestelmien, mobiililaitteiden ja integraatioiden parissa. Koodaamisen lisäksi pääset osallistumaan arkkitehtuurisuunnitteluun, koodikatselmointeihin sekä yleiseen toiminnan kehittämiseen.

Edellytämme:

 • Soveltuvia korkeakouluopintoja tai viiden vuoden työkokemusta olio-ohjelmoinnin parissa, pääasiassa back end -tehtävissä
 • Hyvää suomen kielen taitoa

Lisäksi arvostamme myös front end -kehityksen osaamista. Pääasiallisena kirjastona front end -kehityksessä käytämme Angularia.

Lisäksi katsomme eduksi myös:

 • Osaamisen teknologioista: Amazon AWS, Docker, Spring, Hibernate, Gradle, Selenium
 • Tuntemuksen aiheista: Testiautomaatio, BDD, TDD, DevOps, REST, microservices
 • Tietokantaosaamisen: SQL, NoSQL
 • Linux-osaamisen

Jos haluat kehittyä kanssamme, lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@trimico.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Antti Haapakoski: Antti.Haapakoski@trimico.fi / puh. 040 527 7753. Pidä kuitenkin kiirettä, sillä paikka täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy.

Lisätiedot

Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@trimico.fi.


Rekisteriseloste

Trimicolaiset kertovat

Chao

ohjelmistosuunnittelija

”Aloitin Trimicolla kesätöissä ohjelmistosuunnittelijana vuonna 2014. Nyt olen saanut töiden ohella diplomi-insinöörin opinnot Aalto yliopistosta lähes valmiiksi. Parhaillaan aloitan diplomityötä Trimicossa. Töiden ja opintojen yhdistäminen sujuukin täällä varsin joustavasti ja olen saanut paljon hyvää työkokemusta opintojeni tueksi. Työpaikan sijainti ja kulkuyhteydet ovat minulle myös erittäin tärkeitä yhdistäessäni opiskelun ja työssäkäynnin. Innostava ja avoin työilmapiiri tiimissä ja toimivat uudet työtilat tekevät työnteosta mukavaa. Trimicolla saan itse vaikuttaa eri projekteissa käytettäviin teknologioihin ja projektien toteutukseen. Tämä antaa paljon lisäarvoa ja motivoi parhaisiin ratkaisuihin.”

Malla

projektipäällikkö

”Trimicolla annetaan hyvät edellytykset työn tekemiselle. Pidän siitä, että työtä on koko ajan sopivasti ja saan toimia itsenäisesti. Tiedän, mitä teen, eikä minun tarvitse stressata turhasta. Vastaan projektipäällikkönä useammasta maksu- ja informaatiojärjestelmästä. Työhöni kuuluu määrittelyä, testausta ja projektinhallintaa. Järjestelmät, joista vastaan, ovat aidosti tärkeitä asiakkaiden liiketoiminnalle.”

Risto

järjestelmäasiantuntija

"Trimicon imu syntyy siitä, että työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja haastavia. Elämme ajan hermolla ja pyrimme käyttämään uusimpia työkaluja. Tällaisessa ympäristössä syntyy helposti uusia oivalluksia. Meillä on töissä hyvää porukkaa. Kenenkään ei tarvitse yksin punnertaa, vaan apua voi aina kysyä siltä, jolta uskoo saavansa parhaiten tietoa. Työnteon pitää tuntua hyvältä. Illanistujaiset ja muu virkistystoiminta ylläpitävät osaltaan yhteishenkeä."

Sonja

UX Designer

”Koen olevani etuoikeutettu, kun saan työskennellä Trimicolla. Työroolini vastaa ydinosaamistani ja työtehtävät vaihtelevat, tehden jokaisesta päivästä erilaisen ja tuoden sopivasti haastetta. Tiimi on aivan super: asiantuntemusta löytyy roppakaupalla ja hyviä tyyppejä kaikki! Tuntuu hyvältä, kun asioihin voidaan paneutua kunnolla ja hyödyntää laajaa osaamispoolia - näin päästään parhaisiin mahdollisiin lopputuloksiin. Myös virkistystoiminta ja mainiot edut nostattavat motivaatiota omalta osaltaan. Toimistokin on erittäin viihtyisä ja sijainti mainio.”

Mikko

Tekninen asiantuntija

"Olen Trimicolla kohtuullisen uusi työntekijä. Homman imuun pääsi heti alusta, mukavasti tekemään kaikkea hauskaa ja haasteellista. Trimicolla olen päässyt työskentelemään alan uusimpien teknologioiden kanssa. Kokemusta on itselle jo kertynyt esimerkiksi pilviteknologian ja palvelinautomaation kanssa. Haastavuuttaa on sopivasti ja uusia asioita on päässyt kokeilemaan heti alusta asti. Osaamisen taso on Trimicolla kova, kysymyksiin löytyy vastauksia eikä ongelmien kanssa tarvitse jäädä ihmettelemään. Porukalla mennään välillä tekemään yhdessä jotain kivaa, joten ei elämä Trimicolla ole pelkkää työntekoa."